Η Ιστορία μας

Σχετικά Με εμάς

Σχετικά Με Εμάς

       Ο Κωνσταντοπούλειος Οίκος Ευγηρίας και Χρόνιων Παθήσεων (Τεως Πτωχοκομείο Πατρών << Ο Απόστολος Ανδρέας >>) είναι μια πρότυπη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων που δημιουργήθηκε με στοργή και αγάπη για την κάλυψη των αναγκών της Τρίτης Ηλικίας.  Η ονομασία του Ευγηρείου πλουτίστηκε με τη λέξη << Κωνσταντοπούλειο >> το 1989 προς τιμήν της Μεγάλης Ευεργέτιδας και κτίτορος του μεγαλοπρεπούς νέου κτιρίου Πόπης (Πηνελόπης) Θ. Κωνσταντοπούλου, η οποία προέβη σε αυτή τη δωρεά εις μνήμην των γονέων της Θεόδωρου και Μαρούλας Κωνσταντοπούλου. Τα λόγια είναι φτωχά και αδύναμα να εκφράσουν την οφειλόμενη ευγνωμοσύνη μας στην εκλεκτή Δέσποινα της ευποιΐας κ. Πηνελόπη Κωνσταντοπούλου

       Η μεγαλόκαρδη αυτή δωρεά της καταγράφηκε με ανεξίτηλα γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας της Πάτρας και μας απέδειξε ότι παρά την πτώση των αξιών και τη φθορά των ηθικών θεσμών, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι. Θέλοντας να συνεχίσουμε το μεγαλόπνοο έργο της μένουμε αφοσιωμένοι στο καθήκον μας φροντίζοντας τα υπερήλικα,μοναχικά και απροστάτευτα άτομα. Μένουμε κοντά στους ανθρώπους που φιλοξενούμε και τους προσφέρουμε την θαλπωρή που τους αξίζει διατηρώντας πάντοτε την αίσθηση του σπιτικού περιβάλλοντος.

Το Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο είναι μια μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στεγασμένη σε ένα όμορφο κτίριο με σύγχρονες εγκαταστάσεις σχεδιασμένο να καλύπτει τις ανάγκες των ανθρώπων που φιλοξενεί. Με σεβασμό στη Τρίτη ηλικία προσφέρουμε φροντίδα υψηλού επιπέδου.Κύριο μέλημά μας είναι η παροχή υπηρεσιών που εξασφαλίζουν ποιότητα φροντίδας και ζωής για τους ενοίκους μας σε ένα προστατευμένο, ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Το νεο logo μας ,που με αγάπη σχεδιάσαμε περιγράφει αυτό που πρεσβεύουμε : ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ.