ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΕΥΓΗΡΕΙΟΥ

ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟΣ ΟΙΚΟΣ
ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ
(ΤΕΩΣ ΠΤΩΧΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
«Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ
ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΕΥΓΗΡΕΙΟΥ

Την Τρίτη 21 Μαΐου 2019 που τιμάται η μνήμη των Αγίων Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, εορτάζει και πανηγυρίζει μετά πάσης εκκλησιαστικής λαμπρότητος ο φερώνυμος Ιδρυματικός Ιερός Ναός του Κωνσταντοπου¬λείου Ευγηρείου, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα τελέσεως των Ιερών Ακολουθιών:
Δευτέρα 20/5/2019 ΩΡΑ 7.00 μ.μ. : Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος υπό του Θεολόγου – Φιλολόγου Καθηγητού κ. Ηλία Σκόνδρα.
Τρίτη 21/5/2019 ΩΡΑ 7.00 π.μ.: ΄Εναρξη ΄Ορθρου
ΩΡΑ 8.30 π.μ.: Θεία Λειτουργία μετ΄αρτοκλασίας κατά την οποία θα ιερουργήσει και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο ο αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος-Πρωθιερέας ΓΕΕΘΑ π. Νικόλαος Γουρδούπης.
Το απόγευμα της Τρίτης 21-5-2019 ώρα 7.00 θα ψαλεί Παράκληση στους εορτάζοντες Αγίους.
Προσκαλούνται οι φιλέορτοι φίλοι του Κωνσταντοπουλείου Οίκου Ευγηρίας όπως προσέλθουν μαζί με τα σεβάσμια γηρατειά μας και να συνεορτάσουν περιχαρώς και ευλαβώς την μνήμην των Αγίων Ισαποστόλων, του ευσεβούς Κωνσταντίνου και της πανευφήμου μητέρας του Ελένης οι οποίοι δια της χάριτος του Πανοικτίρμονος Θεού διέλυσαν την απάτη της ειδωλολατρίας και εκράτυναν την ορθόδοξον πίστη.

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΥΓΗΡΕΙΟΥ