Είμαστε αυτοί που φροντίζουμε τους δικούς σας ανθρώπους

Ανθρώπινο Δυναμικό

Ανθρώπινο Δυναμικό

Ο τομέας στο οποίο δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα είναι η ανθρώπινη ομάδα, οι συνεργάτες μας, που δίνουν ζωή στο χώρο, παραμένοντας πέρα από αξιόλογοι επαγγελματίες, άνθρωποι που ουσιαστικά νοιάζονται και αντλούν ικανοποίηση από το λειτούργημά τους.Το Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο Πατρών απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό και καταρτισμένους επαγγελματίες προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Τα μέλη της ομάδας μας επιλέγονται αυστηρά, βάση όχι μόνο των τεχνικών τους ικανοτήτων αλλά και της ουσιαστικής τους δυνατότητας να ανταποκριθούν στα καθήκοντα τους με γνήσιο ενδιαφέρον και υπεύθυνη φροντίδα.Καίριο στοιχείο της φιλοσοφίας μας είναι η προσαρμογή του επιπέδου της φροντίδας στις ανάγκες και επιθυμίες του κάθε ενοίκου με το μέγιστο βαθμό ευαισθησίας και διακριτικότητας.

Σήμερα, το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελείται από 46 υπαλλήλους.

Νοσηλευτική Υπηρεσία

Οι διπλωματούχοι προϊσταμένοι νοσηλευτές και οι εξειδικευμένοι νοσηλευτές προσφέρουν υψηλά επίπεδα νοσηλείας και φροντίδας ολόκληρο το εικοσιτετράωρο.

Ιατρική κάλυψη

Το Ευγήρειο καλύπτεται καθημερινά από ειδικό Παθολόγο ενώ συνεργάζεται και με άλλους ιατρούς άλλων ειδικοτήτων.Ο ιατρός μας αναλαμβάνει την κλινική εξέταση των τροφίμων, την συνταγογράφηση εξετάσεων και φαρμάκων καθώς και την ρύθμιση της φαρμακευτικής τους αγωγής.

Φυσικοθεραπεία

Με την καθημερινή παρουσία του φυσικοθεραπευτή μας στοχεύουμε στην κινητοποίηση των τροφίμων, την βελτίωση της κινητικής τους κατάστασης ,την ενδυνάμωση και την αποκατάστασή τους. Η συστηματική άσκηση έχει πολλαπλά οφέλη στην τρίτη ηλικία καθώς μέσω αυτής επιτυγχάνεται μεγαλύτερη ευεξία και αντοχή, μειώνεται το άγχος και ο κίνδυνος καρδιοαναπνευστικών παθήσεων και βελτιώνεται σε μεγάλο βαθμό ο μεταβολισμός και ο ύπνος.

Ψυχολογική Υποστήριξη

Στην ομάδα του οίκου Ευγηρείας εντάσσονται ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί, οι οποίοι δίνουν έμφαση στη νοητική ενδυνάμωση, τον προσανατολισμό στο χρόνο και στο χώρο και στη ψυχαγωγία μέσω δημιουργικής απασχόλησης.

Διατροφή

Η προετοιμασία του φαγητού γίνεται από Chef και βοηθητικό προσωπικό χρησιμοποιώντας αγνά και φρέσκα υλικά κατα το πρότυπο της μεσογειακής διατροφής. Το διαιτολόγιο καθορίζεται από τον ιατρό και είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε τροφίμου ξεχωριστά. Διανέμονται τρία κυρίως γεύματα καθώς επίσης δεκατιανό και απογευματινό.

Διοίκηση

Το Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο διοικείται από πενταμελή αιρετή Διοικούσα Επιτροπή που εκλέγεται από τα τακτικά μέλη του Φιλανθρωπικού Σωματείου ανά πενταετία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 του Καταστατικού.

Η Σημερινή Διοικούσα Επιτροπή

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΕΛΔΗΜΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΕΜΕΣΙΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:  ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ:  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΦΟΡΟΣ:  ΔΟΜΝΙΚΗ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ