ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για την προστασία των υπερηλίκων περιθαλπομένων του Κωνσταντοπουλείου Οίκου Ευγηρίας προς αποφυγή εμφανίσεως κρουσμάτων κορωνοϊού (COVID-19) από 9-3-2020 έως νεωτέρας

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

Η είσοδος  προς όλους στο εσωτερικό του κτιρίου του Κωνσταντοπουλείου Οίκου Ευγηρίας πλην φυσικά των εργαζομένων, του Ιατρού και των Μελών της Διοικούσας Επιτροπής του Ευγηρείου.

Παρακαλούμε τα συγγενικά πρόσωπα των φιλοξενουμένων ηλικιωμένων  και γενικότερα οι  φίλοι των γηρατειών που επισκέπτονται συχνά το Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο να κατανοήσουν στο πνεύμα των ημερών την αναγκαστική απαγόρευση του επισκεπτηρίου προκειμένου να αποφευχθεί  κάθε επαφή με τους περιθαλπομένους του Ευγηρείου που θα τους εκθέσει σε κίνδυνο με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ας μας φρονηματίσει και να γίνει παράδειγμα συμμόρφωσης για όλους μας η τραγική κατάληξη της επιδημίας του κορωναϊού σε Οίκο Ευγηρίας στο Σιάτλ των Η.Π.Α. εξ αιτίας της οποίας έχασαν τη ζωή τους 35 ηλικιωμένοι ένοικοί του.

Η επικοινωνία με τους περιθαλπομένους του Ευγηρείου θα γίνεται τηλεφωνικά από ώρα 07.30 έως 21.00 όλες τις ημέρες της εβδομάδος.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΟΙΚΟΥ ΕΥΓΗΡΙΑΣ