ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

Με  ιδιαίτερη  χαρά  η Διοικούσα Επιτροπή του Κωνσταντοπουλείου  Ευγηρείου ανακοινώνει ότι χθες, στις 24-1-2021,  πραγματοποιήθηκε στο Ευγηρείο μας  ο εμβολιασμός των περιθαλπομένων  και εργαζομένων μας.  Πετύχαμε να φθάσουμε σ΄αυτή την πολυπόθητη ημέρα, χωρίς να έχουμε ούτε ένα κρούσμα κορονοϊού,  ενώ, όπως είναι γνωστό, πολλά  γηροκομεία της χώρας μας αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα.

  Ο εμβολιασμός  έγινε με τήρηση όλων των μέτρων ασφάλειας και κυρίως χωρίς να παρουσιαστεί  σε κανέναν από τους εμβολιασθέντες  οποιοδήποτε πρόβλημα ή παρενέργεια.  Το έργο αυτό  πραγματοποιήθηκε από τον ΕΟΔΥ της Αθήνας αποκλειστικά, τον οποίο  ευχαριστούμε  για την άψογη οργάνωση  και τέλεση της όλης διαδικασίας και μάλιστα υπό την επίβλεψη του αντιπροέδρου του κ. Γεώργιο Παναγιωτακόπουλου.

  Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στο κλιμάκιο των νοσηλευτών που εργάστηκε με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό  και αγκάλιασε τα γηρατειά μας  με αγάπη και ιδιαίτερη ευαισθησία.

  Ξεχωριστή ευγνωμοσύνη όμως αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε  στο  Δήμαρχο  Πατρέων  κ. Κώστα  Πελετίδη  και στον Συντονιστή Διευθυντή  της καρδιολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών « ο Άγιος  Ανδρέας», κ. Ανδρέα  Μαζαράκη, που μας έκαναν την τιμή  να ανταποκριθούν στο δικό μας κάλεσμα  και να παραστούν εθελοντικά,  για  να καλύψουν τις ανάγκες των εμβολιασθέντων.  Η εθελοντική αυτή προσφορά  αναδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι ο εθελοντισμός  αποτελεί την κορωνίδα της ανιδιοτελούς  κοινωνικής προσφοράς. 

  Δεν πρέπει να παραλείψουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και στον  Διοικητή της  6ης  ΥΠΕ  κ. Ιωάννη Καρβέλη, που αποδέχθηκε να διαθέσει για τον εμβολιασμό, τους  πιο πάνω έμπειρους καρδιολόγους.

  Σύντομα θα γίνει  και  η δεύτερη  δόση του εμβολιασμού που θα εξασφαλίσει σε όλους μας τη μεγαλύτερη δυνατή ανοσία.  Μόλις το πετύχουμε αυτό υποσχόμαστε  ότι θα γίνουμε όλοι μαζί μια μεγάλη αγκαλιά, που τόσο έχουμε στερηθεί  και το Ευγηρείο μας θα αποκτήσει ξανά τη ζωντάνια που του έχει λείψει.