ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ 25-6-2014 ΣΤΟ ΕΥΓΗΡΕΙΟ

 

Αγαπητοί μας φίλοι των Γηρατειών

Η Διοίκηση και τα περιθαλπόμενα γηρατειά του Κωνσταντοπουλείου Οίκου Ευγηρίας Πατρών σας εναποθέτουν τον μεγάλο τους θαυμασμό και την άκρα ευαρέσκειά τους για τον παρορμητικό σας ενθουσιασμό και την υπέροχη παρουσία σας στον νήνεμο και φιλόξενο χώρο του Κωνσταντοπούλειου Ευγηρείου, το δειλινό της Τετάρτης 25 Ιουνίου 2014.

Τέτοιες όμορφες στιγμές προσέγγισης, αγάπης, συμπόνοιας και ανακούφισης προς το πονεμένο και απροστάτευτο γήρας αποτελούν βάλσαμο και δίνουν κατά ένα μέρος ελπίδα, χαρά, θάρρος και παραμυθία στους υπερήλικες φιλοξενούμενους του Κωνσταντοπουλείου Οίκου Ευγηρίας. Ειδικώτερα στις τόσο ασθματικές και σκληρές ημέρες που τώρα διανύουμε, εξ αιτίας της γενικευμένης κρίσεως ηθών, αξιών που συντελούν στην απορρύθμιση της κοινωνίας και στην διάλυση του κοινωνικού μας ιστού.

Επισημαίνουμε το γεγονός ότι σε μια κρίσιμη εποχή κατά την οποία οι σειρήνες του ατομισμού και του ευδαιμο­νισμού παρασύρουν τον άνθρωπο μακριά από το συνάνθρωπό του, εσείς εναντιωθήκατε και ακολουθήσατε την ωραία παράδοση της φιλανθρωπίας και της συνδρομής προς τον έχοντα άμεση ανάγκη παραπεσόντα άνθρωπο.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι οι ηλικιωμένοι φιλοξενούμενοι ικανοποιήθηκαν και διασκέδασαν καθ΄ όλη την διάρκεια που εσείς χορεύατε με λεβεντιά και δεξιότητα που πραγματικά τους ενθουσίασαν και τους προσέδωσαν άφθονο κέφι.

Επιθυμούμε να σας έχουμε πάντα κοντά μας αρωγούς και συμπαραστάτες του ιερού έργου περιθάλψεως και στήριξης των απόρων και αδυνάτων ηλικιωμένων, που είτε είναι μοναχικοί είτε εγκαταλελλειμένοι από τα συγγενικά τους πρόσωπα, και έχουν βρεί την πολυπόθητη στοργή στο παλαίφατο Ευγηρείο της πόλεώς μας το οποίο ενατενίζουν ως κιβωτό σωτηρίας που  τους γλυτώνει από τον κίνδυνο της μοναξιάς και του αφανισμού.

Κλείνοντας, παρακαλούμε δεχθείτε τις ευχές των ταπεινών γηρατειών μας για υγεία, ευτυχία, μακροημέρευση και ο έχων το έλεος αμέτρητον και την φιλανθρωπίαν άφατον Πανάγαθος Θεός να παρέχει σ΄ εσάς και στις οικογένειές σας πλουσίαν τη χάρη και τη δύναμη να διατηρείτε για πολλά έτη την ανωτερότητα των αισθημάτων σας, την έφεση της πληθωρικής προσφοράς σας, την αξιοποίηση του χορευτικού σας ταλέντου και την απεραντοσύνη της λεπτότητας στην συμπεριφορά σας.

 

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΥΓΗΡΕΙΟΥ

, ,

One Response to ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

  1. Βασω 08/07/2014 at 13:11 #

    Θέλουμε και φωτογραφίες..

Leave a Reply

*