ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ
ΣΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΕΥΓΗΡΕΙΟ

Με πρωτοβουλία του Τμήματος Εθελοντριών της Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού διοργανώθηκε μία υπέροχη ψυχαγωγική εκδήλωση στο χώρο του Ευγηρείου το δειλινό της Δευτέρας 25-2-2019 με την συμμετοχή ορχήστρας, προκειμένου να ξεδώσουν και να διασκεδάσουν οι ηλικιωμένοι περιθαλπόμενοι του Κωνσταντοπουλείου Οίκου Ευγηρίας. Κατά τη διάρκεια της εκδηλώσεως μαζί εθελόντριες και τρόφιμοι του Ευγηρείου τραγούδησαν, χόρεψαν με την χαρά έκδηλη τυπωμένη στα πρόσωπά τους.
Την Τετάρτη 27-2-2019 το απόγευμα την σκυτάλη πήραν οι κυρίες του Ομίλου «ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ» οι οποίες με προτροπή της δραστήριας Προέδρου τους Λαμπρινής Παπαχρυσανθάκη ανέβηκαν στο Ευγηρείο για να ψυχαγωγήσουν και αυτές από την μεριά τους τους υπερήλικες ενοίκους του Κωνσταντοπουλείου Ευγηρείου.
Ιδιαίτερο τόνο στην όλη ψυχαγωγική εκδήλωση κεφιού και χαράς έδωσαν τα μέλη των χορωδιών του Συλλόγου Λευκαδίων Πατρών και του Φυσιολατρικού Συνδέσμου Πατρών, καθώς και οι κανταδόροι με τις κιθάρες τους, που τόσο πολύ ενθουσίασαν τα γηρατειά με τα παλαιά ανεπανάληπτα νοσταλγικά τραγούδια της ανεπίστροφης νειότης τους.
Και οι δυο αυτές εκδηλώσεις από τους ανωτέρω φορείς επ΄ ευκαιρία των ημερών της Αποκριάς, ήταν μπορούμε να πούμε το πιο αποτελεσματικό «παυσίπονο» για τον «Παππού» και τη «Γιαγιά» που έχουν βρει στέγη, καταφυγή και παραμυθία στο Ευγηρείο τις έσχατες ημέρες της βιωματικής τους οδοιπορίας.

No comments yet.

Leave a Reply

*